Udvalgte opskrifter
Om Mig

Jeg er uddannet på Hellerup Textil Akademi, hvor jeg havde tilskæring som hovedfag og maskinstrik som bifag. I 2011 åbnede jeg en garnbutik hvor jeg designede til butikken og en smule til garnfirmaer. 

 

I 2014 lukkede jeg butikken og har siden arbejdet fuld tid med strikdesign for bl.a. Permin og Strikkemagasinet. Jeg har desuden udgivet en booklet med modeller til småbørn (TrompetTulle og de andre Tumlinger) samt flere modeller i eget navn. 

 

Mange af mine designs præsenterer jeg på hhv. Instagram (@knitdesignbyninette) og Facebook (KnitDesign by Ninette), men tanken er, at denne side kan give et mere detaljeret overblik over mine designs, og hvem der forhandler den enkelte opskrift.

 

Jeg designer både til babyer, børn, herrer, damer og pluspiger. Jeg tilstræber at mine designs er kendetegnet ved, at have et enkelt og gennemarbejdet udtryk. Mange modeller strikkes oppefra og ned når det er muligt, især fordi det giver mindre monteringsarbejde og bedre mulighed for tilpasning undervejs for dem der strikker et givent design. 

En superfeminin cardigan i str. 36-46

Klik her for mere information samt flere billeder af modellen